Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΓΝΩΣΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΑ ΔΥΟ !!



Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ.

Τον ενοχλησε οτι καποιο απο τα εργα ισως να μην εχει ακομη αδεια. Η επεμβαση της ραμπας εισοδου του οδοντιατρειου του στο  πεζοδρομιο αραγε εχει αδεια? Πως θα μπορεσει να επιβαλει ταξη στα παρανομα οταν ο ιδιος δεν σεβεται τους πεζους και εχει αποκοψει το πεζοδρομιο?

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ



Το blogg "ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΠΑΦΟΥ" φέρνει απόψε  στην επιφάνεια όλο το παρασκήνιο της προεκλογικής συγκέντρωσης του υποψήφιου για Δημαρχια της Παφου Ακη  Χρυσομηλου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες γνωστός επιχειρηματιας έδωσε εντολή όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας του να σχολασουν νωρίτερα και το βράδυ να παραστουν στην συγκέντρωση.

Επίσης έπεσε σήμα σε όλες τις επαρχιακές και τοπικές   επιτροπές των τεσσάρων κομμάτων που στηρίζουν την υποψηφιότητα κ. Χρυσόμηλου να παραστουν χωρίς την παραμικρή απουσία.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν πως δυο Λεωφορεία έφτασαν απο την πόλη Χρυσοχους και αλλα απομακρυσμενα χωριά της Παφου.

Τέλος κάθε υποψήφιος Δημοτικος Σύμβουλος των τεσσάρων κομμάτων ειχε ρητή εντολή να συνοδεύεται τουλάχιστον απο τέσσερα δικά του άτομα.




Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΧΡΥΣΟΜΗΛΟΥ



Σε όλα τα γκαλοπ ο Φαίδωνας Φαίδωνος προηγείται του ανθυποψηφιου του Ακη Χρυσομηλου απο 8%  - 20%.

Οι Δημότες της Παφου με κάθε τρόπο, μέσα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δηλώνουν έμπρακτα την υποστήριξη τους στον κυριο Φαιδωνος.

Χαρακτηριστικο παράδειγμα είναι οι δημοσιεύσεις που γίνονται καθημερινά στην μεγαλύτερη κοινοπολιτιακη ομάδα στο FB  "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ " οπου παίρνουν φωτιά απο like και σχόλια μόλις αναρτηθούν. 

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΑΚΗΣ ;;;

                     



Φαίδων Φαίδωνος

Υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου




Αναζητείται ο ανθυποψήφιος
 
Ο Δήμαρχος Πάφου και υποψήφιος για επανεκλογή, κ. Φαίδωνας Φαίδωνος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες στην Πάφο ότι το επιτελείο του κ. Χρυσόμηλου αποφάσισε να τον αποσύρει από τις δημόσιες εμφανίσεις μαζί μου.
 
Το γεγονός αυτό με λυπεί καθώς ο ζωντανός, ανοικτός, ελεύθερος διάλογος είναι η ουσία της δημοκρατίας. Βοηθά τους πολίτες να ενημερωθούν για τις ιδέες, το πρόγραμμα και τα προσωπικά χαρακτηριστικά κάθε υποψηφίου.
 
Είναι παράδοξο να διεκδικείς ψήφο κρυπτόμενος από τους πολίτες, βασισμένος αποκλειστικά από τους μηχανισμούς των κομμάτων που προσπαθούν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.
 
Παρακαλώ τον ανθυποψήφιό μου να αλλάξει γνώμη για να μπορέσουμε να δώσουμε στους συμπολίτες μας ολοκληρωμένη εικόνα. Να αποδεχθεί την πρόσκληση που του απευθύνουν τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί για δημόσια συζήτηση, ώστε να μπορέσουν οι δημότες της Πάφου να κρίνουν και να συγκρίνουν.
 
Θα περιμένω».
Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2016