Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΡΙΕ ΣΙΗΚΚΗ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Το Δ.Σ του ιδρύματος Μαργαριτας Λιασιδου αποφάσισε να μην πάρει το αυτοκίνητο από την εταιρεία SHIKKIS MOTORS επειδή δεν συνάδει με την προσφορά. Η προσφορά έλεγε να είναι Ιαπωνεζικο του 2012 ενώ είναι του 2010 και γραμμένο 3 χρόνια στην Κύπρο.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΟΥ ???

Ο Άκης Χρυσομηλος ανέβηκε στην εξέδρα των επίσημων χωρίς να προσκληθεί και χωρίς να το προβλέπει το πρωτόκολλο. 

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΦΕΙΔΙΑΣ ΣΤΟΚΚΟΣ : Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

Την αμέριστη στήριξη του έδωσε ακομα μια φορά ο επιτυχημένος συμπολίτης μας επιχειρηματιας Φειδιας Στοκκος προς το πρόσωπο του Δημάρχου Πάφου Φαιδωνα Φαιδωνος. Ο κ. Στοκκος με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο FB έγραψε τα εξής:

<<Όταν η νεολαία μας βλέπει την Επαρχία όπως κάποιοι την οραματίστηκαν. Όταν οι νέοι άνθρωποι χωρίς συμφέροντα δείχνουν τον δρόμο. Όταν η αλλαγή αποδεικνύεται με έργα και όχι με πιασάρικα συνθήματα.Η επιλογή μια είναι ψηφίζουμε Φαίδωνα Φαιδωνος.>>

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

CYPRUS GRAFONTO PAFOS



Πριν τέσσερα χρόνια δεν έτρεχε Ποδηλάτης από την Πάφο σε επίσημη κατηγορία της Κ. Ο. Π.Ο.
Σήμερα η Πάφος προταγωνιστή σε όλες τις κατηγορίες. Φέτος η Πάφος εκροσωπήθηκε στον τελικό του παγκόσμιου προταθληματος ποδηλασίας στην Αυστραλία προβάλλοντας το ΠΑΦΟΣ 2017 και του χρόνου η Πάφος εντάσσεται στα προκριματικά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στη Γαλλία.
 Μια τεράστια επιτυχία, και μια τεράστια διοργάνωση στην Παφο.


Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "LIKE"




ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ "like" ΥΠΕΡ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΧΡ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ : ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ


Τις εντυπώσεις κερδίζει καθημερινά η υποψηφιότητα του Χριστακη Νεοφυτου για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Παφου με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικου Συναγερμού.

Η στήριξη προς το πρόσωπο του κ. Νεοφυτου ειναι καθολική ανεξάρτητος κοινωνικής η πολιτικής ομάδας, με τον ίδιο πάντως να δηλώνει πως δεν θα πέσει στην παγίδα   να ανακοινώνει ψεύτικες υποσχέσεις που εχουν ξύλινα πόδια, αλλα θα μείνει αφοσιωμένος στον απλό και ταλαιπωρημενο συμπολίτη του.

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ

Μετά απο έρευνα του blogg "ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ" οι ψηφοφόροι οχι μόνο θέλουν να ξέρουν τις θέσεις όλων των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων για τα σκάνδαλα που έπνιξαν την πόλη μας, αλλά έχουν την απαίτηση οι υποψήφιοι να λύσουν την σιωπή τούς και να μιλήσουν για αυτά. 

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

Τις εντυπώσεις κερδίζει τις τελευταίες μέρες η υποψηφιότητα τις Δέσποινας Κωνσταντινιδη για την σχολική εφορία Παφου με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικου Συναγερμού.

Η Δέσπω  Κωνσταντινίδη είναι  μια αξιόλογη  επιστήμονας που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει στην ταλαιπωρημενη Σχολική εφορία Παφου.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ

Οδηγίες έχει δώσει μέσα από τις φυλακές ο Σάββας Βεργας στην συνεργάτιδα του για να δραστηριοποιηθει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν όψη δημοτικών εκλογών.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 6 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΠΕΛΕΣ

Στην δικαιοσύνη θα οδηγηθουν εξι άτομα σχετικά με το σκάνδαλο  ταπελες.
 Ο ένας εξ' αυτόν Σαββακης Σαββα ήταν και κατηγορουμενος για την υπόθεση στο σκαλι, οπου ο Χρυσομηλος κρίθηκε απο το δικαστήριο αναξιοπιστος μάρτυρας, σημειώνουμε οτι η συγγένεια του κατηγορουμενου με τον Χρυσομηλο ειναι πολύ στενή.