Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Μια περίεργη απόφαση δικαστηρίου συζητητε στην Λάρισα της Ελλάδας.
Το δικαστήριο καταδίκασε ιδιοκτήτη καφετέριας αφαιρώντας του το δικαίωμα της ψήφου στις δημοτικές εκλογές τις πόλης του, για τον λογο οτι χρησιμοποιουσε ηλεκτρογεννητριες χωρις να λαμβάνει μέτρα προστασίας με το το επικίνδυνο αυτό της γείωσης.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΕ Δ.Σ ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ

Ο Ασύρματος γνωρίζει πολύ καλα ολο το παρασκήνιο που παίχτηκε για τον διορισμό ενος μέλους στο Δ.Σ ημικρατικου οργανισμού ο οποίος δεν πάτησε σε καμία συνεδρίαση μέχρι σήμερα.

Φυσικά ο κύριος αυτός ήθελε να διοριστεί στον ΚΟΤ και για τον λόγο αυτό φαίνεται κακοφανισμενος.

Επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά απο ποίους  προτάθηκε αυτός ο κύριος, αλλα ολα στην ώρα τους.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΣΙΚΟΣ: ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ


Όπως το blogg Ασύρματος έγραψε και παλαιότερα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αναβολής των Δημοτικών και Κοινοτικών εκλογών μέχρι να επιτευχθεί πρώτα η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τώρα έχουμε τον Σωκράτη Χασικο να επικοινωνεί με τους Αβέρωφ Νεοφυτου και Ανδρο Κυπριανού εξηγώντας τους τους λόγους που πρέπει να αναβληθουν.

Επίσης έχουμε και την απόφαση του Σιζοπουλου που πρότεινε εκλογές σε δυόμιση χρόνια .

Αρα περιμένουμε εξελίξεις ..........

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ

Το Σωματείο των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου "Βρυσούθκια Κέλπετρη", διοργανώνει αιμοδοσία το σήμερα  24-09-16 από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 12.00 π.μ., στο καφέ Πιγκουίνο του Νίκου Σιμιλλίδη στην  Κάτω Πάφο.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίο Ιεροκηπιώτη, η αιμοδοσία  είναι αφιερωμένη στην αείμνηστη Μάρω Ηλία Ταλιώτη και κάλεσε  τα μέλη του Σωματείου και όχι μόνο να έρθουν να δώσουν αίμα.

 Επιπλέον, συνέχισε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, "πέραν από το γεγονός ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη Μάρω Ηλία Ταλιώτη, που ήταν ένας εξαίρετος και χαρισματικός άνθρωπος και θα την θυμόμαστε για πάντα,  κάποιοι συνάνθρωποι μας έχουν πραγματική ανάγκη από αίμα..." 


Και  επειδή το Σωματείο μας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε τέτοια θέματα δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε σε αυτή την πρόκληση και κάνουμε την αιμοδοσία και  για να ενισχύσουμε τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου...".